Sporlegging, kjøring til Vindheim og Årsmøte

Arbeidet med seksjonene mellom Vindheim og Ødsle-seksjonene går stadig videre. Nå er sporene lagt slik at tog kan kjøres (det gjenstår litt ledningskobling riktignok) fra Ørskosen og helt til Ødsle via Vindheim. Eletrisk fikk fikk montert opp noen midlertidige strømforsyninger for Vindheim-halvøya og trukket DCC-signalet fra Z21-sentralen ved Ørskosen og fram til Vindheim. Løsningen er midlertidig, for vi vil gjerne ha litt kjørbart til MJF har sin generalforsamling hos oss lørdag 12. mars.

Vindheim Gruve har fått spor 1 ferdig, og det er det som går videre til Vindheim hovedstasjon. Det bygges samtidig på rammene for hele partiet i forlengelsen av Vindheim. Den krappe avgreningen er gruvesporet som skal forsvinne inne i berget.
Første tog som kjører for egen maskin over svingbroa. Strømtilførselen er gjort veldig manuell, med solide bananstikker og to ledninger. Når de er ute og broa kan svinges, legges nesten 2 meter spor til venstre dødt.

Vi skal ha Årsmøte i TMJK tirsdag 8. mars. Innkalling og årsmelding finner du her: https://usercontent.one/wp/blog.tmjk.no/wp-content/uploads/2022/03/Dovregubben-2-2022.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *