Lørdag 19.4.

Undredal

Eivind var på besøk i dag og det var bare vi to der i fem timer. Endel prat og litt jobbing med å bolte samme Undredal-seksjonene ordentlig og småfikling med sporet. Blant annet ble det lagt en liten strekning med spor med endret svilleavstand, slik at den følger norsk norm for lett skinnegang. Tanken er at dette ligger igjen på sidesporet fra den gang banen ble bygget til Undredal i 1910. Vanlige Peco-sporvekseler inne blant slik spor ser ikke helt bra ut.

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.