Bildeoppdatering

Jeg trengte noe jeg hadde liggende i klubblokalet, så jeg dro innom i kveld, og da tok jeg også noen bilder av tirsdagens innsats. Det går framover!

Over: To bilder av avslutningen av utstikkeren nærmest klubbrommet.

Olmliene: Her kommer det 5-6 meter dramatisk fjellandskap, med elva Olma i midten av bildet, langs anlegget, Olmli stasjon til høyre langs anleggskanten, og sidelinjen Glomfjordbanen til venstre, 50 cm høyere, i overgangen mot bakgrunnsplatene. I enden kommer en omtrent 1,2 m lang pendelpillarviadukt.

[Henning]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.