På vei til Undredal

Snekkergjengen (for tiden Jan Erik og Jeroen) fikk noen tegninger og en forespørsel om de kunne påta seg å bygge sporunderlaget på banen mellom Vindheim st. og Undredal st. De kom halvveis på byggemøtet 29. mars. Per Arne begynte samme kveld på landskapsarbeider i hjørnet der Gjevingåsenseksjonen møtes Gladvollen-seksjonene. Slik har vi begynt å utarbeide konkrete arbeidsoppgaver der medlemmer får arbeidsbeskrivelse og ansvar for delprosjekter. Dette er en måte å styre arbeidene i retning av å få hele anlegget kjørbart innen rimelig tid.

Jeroen og Jan Erik jobber med sporunderlaget. Kurven skal ha radius 85 cm. Vi har en rekke kurvemaler i forskjellige radier (Jeroen holder en i handa). Slike er nyttige når man skal legge ut spor nærmest i løse lufta. I bakgrunnen driver Per Arne med å skjære ut landskapskonturer i 9mm finér for en seksjonsskjøt. Da lager vi to helt like, en for hver av de to tilstøende seksjonene.
Det er partiet midt på bildet som Per Arne har begynt å fikse på. Her støter seksjoner fra to nivåer på Nidarvoll sammen, så dermed passer ikke de utvendige kantene sammen heller. Sporet er etablert og er kjørbart, men heller ikke mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *