Arbeidskveld 29.9.09

Vi var bare fire i kveld. Mange hadde varslet forfall av ymse årsaker, så dette var nok abre forbigående. Men det hadde gjort seg med et par flere aktive byggere. Et nytt og ungt tilskudd er Øystein på 14 år som har vist seg å være et ryddefantom, hvilket absolutt er noe vi trenger. Han kommer også ofte med gode forslag til praktiske løsninger på ting. Velkommen i klubben, Øystein!

Etter en del fram og tilbake med sporplanen på Vindheim, ble det til at alle sporene ble tatt opp, og nytt justert plott limt på. Det siste skjedde i kveld. Vekselgaten i nordenden av stasjonen må håndbygges for å få brukbar geometri. Alt dette er samlet på én seksjon, som blir tatt med til hjemmeverkstedet og skinnelagt der.

e19031

På klubbrommet skjedde det en fornyelse! Sofagruppen og lavbordet ble erstattet med høyt bord og 7 stoler til en billig penge. Nå går det an å ha byggeseminar i egne lokaler!

e19033

På andre siden av Undredal, mot Ørskosen har det begynt å skje ting. Bakgrunnen i 1. etasjen har fått rammeverket opp, bl.a. Antagelig er det området nærmest her som blir det første som overgis til landskapsskaperne.

e19038

[Svein Sando]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *