24.8.21 – Gjevingåsen på bein!

Bloggen gjengir ikke alle arbeidsøktene som er gjort, for det er gjort endel mellom de offisielle byggetirsdagene. Men resultatene av arbeidene omtaler vi her.

Med seks personer i sving, var det tre aktiviteter som pågikk denne arbeidskvelden: fullføring av verkstedet, sparkling av yttervegg og oppsetting av nye seksjoner på rammer. Og så hadde vi noen muntre diskusjoner i pausen om det pågående stortingsvalget….

De som har arbeidet med grovverkstedet var henimot ferdig 24.8. Det er lagt bjelker på toppen slik at vi får et trev der vi kan stue unna plater og materialer. Fire veggskap skal opp på veggen her.

Etter Gladvollen kommer Gjevingåsen. Det er to seksjoner som på Nidarvoll kom rett etter Ørskosen. Her kommer altså Gladvollen inn som et innskudd, og siden Gladvollen var på nivå 2 og Ørskosen og Gjevingåsen var på nivå 1, får vi en utfordring når disse skal settes sammen. Men det løser vi! Det var flott å se Gjevingåsen på beina i en helt annen høyde enn de stod lavt på Nidarvoll. Dette blir bra!

Gjevingåsen og Gladvollen passer godt sammen landskapsmessig. Her blir det røft terreng langs banen over en lang strekning.
Seksjonen på Gjevingåsen som var nærmest Ørskosen måtte beskjæres betydelig for å få den til å passe med Gladvollen. Båtslippen som var på den kunne heldigvis bare løftes rett ut, så den finner sin plass igjen på overgangsseksjonen mot Ørskosen. Men radien og plasseringen av kurven på de to møtende seksjonene her er ganske lik, så dette skal gå bra. Det er litt å gjøre med ramma til den ene som må tilpasses nøyaktig til naboen, forankres og så kan seksjonene boltes sammen. Klumpen i landskapet nede til venstre tenker vi skal fjernes helt, og så bygge opp et landskap i overgangen som er virker tilforlatelig. «Slik kunne det vært i virkeligheten», er det vi jobber etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *