Tirsdag 17. nov. 2009

Det var mange innom i dag og mye ble gjort, men jeg har bare oversikt over det jeg selv drev med, nemlig sporlegging på Vindheim. Nå er spor 1 og 2 lagt ferdig gjennomgående. Riktignok mangler sporfordelingsgruppe nord, men den skal selvbygges og ligger på hjemmeverkstedet mitt. I dag kom svillene til dette arbeidet, så da kan det så smått starte også. Elektrogutta så litt på alternative vekselmotorer til nivå 2, og kom fram med en bedre og billgiere løsning enn Tortoise. De kom for øvrig fram til at det vil bli 37 vekseler på Vindheim stasjon. 11 av de er allerede på plass.

p7613

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.