Sporleggingen såvidt startet 22.10.07

I kveld, 22.10.07, ble rammeverket til den ene oppstillingsstasjonen på det nærmeste fullført, nok til at vi kunne begynne å tenke sporlegging. Noen senterlinjer ble trukket opp, veksler modifisert for å redusere kurven forbi skinnekrysset og prøvelegging av vekselgaten så vidt påbegynt før klokken ble stengetid.
Jan Rune var innom en times tid og jobbet med elektrokanaler og Hans fortsatte litt med plotting av himlingen når det ble for mange kokker på sporleggingen.
Dette var første gangen med egen sporgruppedag, mandag, og tilsammen var seks stykker innom ikveld – ikke verst.
De første vekslene er lagt ut, bare så vidt festet med stifter så langt

[Svein Sando, BD]

jan rune fikser kanaler åge legger spor lite bilde
første spor lagt ned

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.