Sporgruppa 12.11.07

Vi ble etterhvert fire som jobbet med spor på mandag 12.11. Det tar litt tid, men det går da framover. Traversen ble også skåret ut, og vi diskuterte løsninger for strømtilførsel, og skal se om jeg finner noen små hjul slik at vi rett og slett lager den til en vogn som kan gå på en sporstump nede i grava.

Ellers framgår det av det ene bildet hvordan vi gjør det i seksjonsskjøten med et kort (4 cm) flytende skinnestykke akkurat over skjøten. Her trekkes laskene til en av sidene når stykket skal settes inn etter at skjøten er skrudd sammen med de tre 8 mm boltene oppforet i messingrør som er montert.

Sporbygging 12.11.07

Sporlegging 12.11.07

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.