Jobbekveld 24.02.2011

For å få enda bedre fremdrift kjører vi nå «doble skift», dvs. jobbekvelder både tirsdag og torsdag. Tanken var at dette skulle lokke frem de som det ikke passer for å jobbe på tirsdager, men alle de 5 som var innom og jobba var der også på tirsdag. Den harde kjerne av den harde kjerne!

Elektro hadde to mann i sving, det er imponerende utholdenhet på arbeidslaget deres. De tre andre jobbet med landskap. Basislandskapet formes i XPS og klassisk papp-flettverk.

Reultatet av innleggsforfatterens innsats, flettverket rundt veien er nytt av kvelden:

Landskapet sprer seg utover Ødsledalen

Landskapet sprer seg utover Ødsledalen

Tilløp til terreng ved Undredal:

Tilløp til terreng ved Undredal

Tilløp til terreng ved Undredal

Arbeidet med bygninger begynner å skyte fart nå. Denne fine banevokterboligen er bygget av Jan-Rune:

Banevokterstue fra Nordlandsbanen

Banevokterstue fra Nordlandsbanen

-HRH

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.