Arbeidskveld 21. april

Litt dagen derpå. Få møtte, men vi hadde besøk av Jon Einar Vistad, trollmannen fra Ganddal. Selv begynte jeg på den endring av sporene på VIndheim syd som Henning og jeg fant ut var mulig etter at Steinar Snøtun under Messa antydet behovet for uttreksspor på store stasjoner for å kunne la skifting skje samtidig med inn og utkjør av tog. De tre ytterste sporene er tenkt som rangering og oppstillingsspor for malmtogene, og de skal ikke fortsette sydover, så om vi fjerner direktetilgangen fra spor 7 til hovedspor sydover, så vinner vi et uttrekkspor som kan betjene sporene 5-7, altså malmtogsporene. Ved å snu en veksel og legg inn en ny, oppnådde vi raskt dette. Et sporunderlag inn på neste seksjon måtte lages for at uttrekket ikke skulle blia alt for kort.

Endring av sporanordning Vindheim syd

Endring av sporanordning Vindheim syd

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.