Hjemmeverkstedet 29-30.1.11

Forskjølelse hindre en del andre aktiviteter i helga, og dermed ble det litt tid på lørdag kveld og hele søndagen til å arbeide videre på Vindheim-nord seksjonen. Det gjelder å bli ferdig med sporet her til messa! De to bildene viser framdriften i løpet av dagen. Svingskivegrava hadde jeg liggende og svingskivevogna ble laget under en tidligere TMJK-messe, så de var bare å få på plass. Sporkrysset er laget i løpet av uka og ble fullført lørdag kveld. Søndag ble de resterende tre vekslene rundt krysset ferdig, bortsett fra tungene. Der er 2/6 ferdig. Nå gjenstar tungemekanismen på disse tre, en #7-veksel å bygge, og alle sporene som skal forbinde det hele. Det meste av det blir fleksispor, men tenker at kanskje sporene ut fra skiva til til lokstallen godt kan selvbygges med et spinklere utseende en hovedsporene. Her skal det dessuten inn to slaggraver som lettest gjøres ved sellagt spor, og sporene ut fra skiva går tett i hverandre.

Status natt til søndag


Status søndag kveld

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.