Byggekveld 6. sept 2011

Mens alle andre satt benket foran TV’n og så Norge få bank av Danmark i fotball, var vi fire karer som suverent overså dette og drev med viktigere ting på TMJK.

Ivrige lesere vil ha fått med seg at vi sverter sporet fra Peco før vi legger det. Dessverre la vi en god del meter spor i ubehandlet skikk før vi begynte med dette. Dette svertes nå mens det ligger på plass, med god rensing fungerer det aldeles utmerket, men det er litt mye søl. Les alt om det i MJ-bladet nr 3/2011.


Det jobbes fortsatt med å finne ut av det elektriske ... Under Ødsle ser det sånn ut nå, og en viss matthet kan spores. MEN - det fins en plan, det fins metoder, og det fins standarder. Og hvis du som leser dette vil være med og jobbe på å få anlegget skikkelig kjørbart i høst - møt opp.


For å få satt strøm på anlegget mangler det nå faktisk ikke annet enn å koble litt der fingeren viser. Elektroskapet er nyoppkoblet og skal nå fungere prikkfritt. Så snart det er i boks.


Mens elektroskapet snart kan forsyne anlegget på enda bedre vis enn før, loddes det styreenheter for veksler, signaler etc.

[Henning L]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.