Byggekveld 6. sept 2011

Mens alle andre satt benket foran TV’n og så Norge få bank av Danmark i fotball, var vi fire karer som suverent overså dette og drev med viktigere ting på TMJK.

Ivrige lesere vil ha fått med seg at vi sverter sporet fra Peco før vi legger det. Dessverre la vi en god del meter spor i ubehandlet skikk før vi begynte med dette. Dette svertes nå mens det ligger på plass, med god rensing fungerer det aldeles utmerket, men det er litt mye søl. Les alt om det i MJ-bladet nr 3/2011.

Det jobbes fortsatt med å finne ut av det elektriske ... Under Ødsle ser det sånn ut nå, og en viss matthet kan spores. MEN - det fins en plan, det fins metoder, og det fins standarder. Og hvis du som leser dette vil være med og jobbe på å få anlegget skikkelig kjørbart i høst - møt opp.

For å få satt strøm på anlegget mangler det nå faktisk ikke annet enn å koble litt der fingeren viser. Elektroskapet er nyoppkoblet og skal nå fungere prikkfritt. Så snart det er i boks.

Mens elektroskapet snart kan forsyne anlegget på enda bedre vis enn før, loddes det styreenheter for veksler, signaler etc.

[Henning L]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *