Trafikkspill 17. november 2016

TMJK inviterer til vårt første trafikkspill på nyanlegget på torsdag 17. november. Vi har utarbeidet togruter som vi har gjort et par tester på tidligere i høst.

Trafikkspill betyr at vi «modellerer» jernbanedrift ved å kjøre tog etter oppsatte togruter. Til det trenger vi både lokfører og betjening på noen utvalgte stasjoner. Opplæring gis på stedet til de som synes de trenger det.
Klubben stiller med noe rullende materiell, men vi oppfordrer folk til å ta med seg lok og vogner selv. Lok og motorvogner må være utstyrt med digital dekoder (DCC). Vi kjører så mange tog som vi har folk til, opptil seks samtidig for det er så mange håndkontrollere vi har, samt at ruteopplegget og banen ikke åpner for flere tog på en gang. Vi har laget ruter for persontog og godstog, og godstogene er både gjennomgående, malm/kistog og et såkalt arbeidende godstogpar. Det siste vil si godstog som setter ut og inn vogner på nesten hver stasjon. Denne gangen legger ingen føringer for tidsepoke, så «alt» er tillatt av materiell.

Klubblokalet på Nidarvoll skole vil være åpent fra ca kl. 18, men vi regner med at trafikkspillet ikke starter før litt etter kl. 19. Kommer vi raskt i gang, kan vi rekke to «døgn».

Det er fint om folk som tenker å delta varsler på epost til ssando@online.no, men påkrevet er det ikke. Dersom du varsler, så si gjerne hva slags rullende materiell du tenker å ta med til trafikkspillet.

Medlemmer og støttemedlemmer av TMJK betaler ingen ting, mens andre må betale 100,- pr. person som bidrag til å gjøre dette klubbanleget mulig. Det er selvsagt fullt mulig å tegne (støtte)medlemskap på stedet, evt. fornye sitt utgåtte.

Mvh hilsen Åge Jørstad og Svein Sando, trafikkdirektører på Vindheimbanen.

trafikkspill

Utsnitt av grafisk rute for trafikkspillet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *