Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/3/4/tmjk.no/httpd.www/blog/wp-content/themes/septera/includes/loop.php on line 268

Mer aktivitet enn bloggen skulle tilsi

Det er gått 10 måneder siden siste posting på byggebloggen vår. Det betyr ikke at aktiviteten på anlegget har vært like laber. Det har vært arbeidet jevnt og trutt, men med få hender i aktivitet blir i framgangen heller ikke all verdens. Vi har fått et par nye medarbeidere i løpet av det siste året. Det er flott!

Den siste tiden har vi testet anlegget med tanke på kjørbarhet, og der gjenstår det nå så få hindringer, at vi håper på regulære kjørekvelder om ikke lenge. For å vise at anlegget faktisk er kjørbart i hele lengden, viser vi her et par videoer av prøvekjøringer som er tatt opp nylig.

Jeg var alene da disse iPhone-videoene ble tatt opp, så jeg måtte håndtere kamera og håndkontroll til toget samtidig. Opptaket bærer litt preg av det. Vi håper å komme tilbake med bedre redigerte glimt fra anlegget senere.

—-

Dagen etter at disse to videoene ble tatt, på mandag 16.2.15, døde Kåre Windsheimer, en av TMJKs grunnleggere for 60 år siden, og etter hvis navn banen som er prøvekjørt har fått sitt navn: Vindheimbanen.

[Svein Sando, 20. feb. 2015]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *