Landskap påbegynt i Ødsledalen

Vi er endelig i gang med bygging av landskapet i Ødsledal. Hittil er det ikke mye å skryte av, men bildene under viser det vi rakk å gjøre sist torsdag.
Sporet går på en fylling her, langs vannet Ørsken. Vannet er en del av Ørska-vassdraget, som renner ut nede ved Ørskosen. Flere bekker og småelver renner ut i vannet og skal under jernbanen i stikkrenner og under en liten bru.

Odsledal1.jpg

Holdeplassen Ødsledal ligger også her. På bildene vises en holdeplass av typen som står rundt Hommelvik, den skal kanskje heller stå nede ved industri- og havneområdet mellom Ørskosen og Rivesund. Her oppe er det planlagt en holdeplass av typen som det var en del av langs Rørosbanen, som ved Rognes.

Odsledal2.jpg

Rognes venteskur.png

I bakgrunnen på bildet under ser vi elva Ørska sprenge seg ut mellom klippene … sporet på den ene siden, en veg på den andre. Her skal en hengebru av typen det er mange av både i Gauldalen/Rørosbanen og Stjørdalen krysse elva/vannet og knytte holdeplassen til vegen.

Vegen videre oppover mot Ødsle, langs elva, kan ha litt av preget på bildet under. «Dessverre» blir vår veg med to felt … så denne trange situasjonen får vi spare til et annet sted, men litt av denne følelsen vil vi prøve å få til. Bildet er fra Vestlandet, i nærheten av Bergen.

Odsledal5.jpg

[Henning]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *