Vårslepp 16-17. april 2016

Helga 16-17. april 2016 var TMJK vertskap for generalforsamling for Modelljernbaneforeningen i Norge (MJF). Etter generalforsamlingen arrangerte vi såkalt Vårslepp. Det vil si at adgangsbilletten er at har noe med seg å vise fram for andre. I tillegg stilte TMJK med landskalsbyggerverksted på lørdag (Henning Larsen), foredrag om moderne modellbyggemetoder (Håvard Houen) og kjøring etter ruteplan på klubbanlegget (Jørstad og Sando). Videogruppa Tøff-Tøff-toget var også tilstede og tok video av både foredrag og anlegget vårt. Ca 40 deltok på arrangementene i løpet av helga, med tilreisende fra hele landet fra Kristiansand i sør til Bodø i nord.

Filmopptak av kjøring på anlegget vårt.

Filmopptak av kjøring på anlegget vårt.

Håvard holder foredrag om 3D-print, fotoetsing og CNC-fresing.

Håvard holder foredrag om 3D-print, fotoetsing og CNC-fresing. Nærmest: O’Norway stilte med O-skala materiell.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.