TMJK 55 år

Torsdag samla vi oss for å feire at TMJK er 55 år i år.  Mor til Åge diska opp med verdens best Verdens beste.

Om det var kaka eller gleden over at TMJK er 55 år som trekte folk vitast ikkje, men vi vart så mange at klubbrommet ikkje holdt som forsamlingslokalet. Vi fikk dermed lånt festsalen der vi laga langbord og feira bursdagen der.

Etter kake,  kaffe og lystig prat, sette vi straum på anlegget og det vart prøvekjøring av eit amerikansk lok samt meir lystig prat. Som vanleg i lystig lag gjekk klokka for fort og vips var ho 2245 og på tide å avslutte.

Jan-RuneLeave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.