Tirsdag 27.11

Kvelden gjekk stort sett til elektroarbeid. Det direkte spormessige har Svein alt omtalt.

Ã…ge skrur kabelkanal, 27.11.2007

Kabelgater for 230 V er no på plass rundt heile taket. Vi har starta å strekke kabel for lyset som skal vere over anlegget. Vi må få tak i meir kabelgater til kjørestrøm, cab bus osv.

Jan Rune kobler i kontrollskapet, 27.11.2007

Det vart lagt ut kabel for kjørestraum til Fiklagard (seinare Rivesund) og Undredal. Desse er kobla i skapet og patcha vidare til booster 1. Vi manglar då 230V inne i skapet. Det vart ikkje kobla i mangel av 2 pola brytar. Vi satstar på å fortsette med å kunne slå av heile anlegget med 1 brytar. Enkelt og sikkert :-)

Jan-Rune

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.