Tirsdag 13.1.09

Det var mange til stede i kveld; rundt 10 vil jeg tippe. Og de gjorde noe alle sammen! Det nærmer seg work shop til helga, så en del forberedelser til det ble gjort, blant annet ble Kyrre og Eivind satt i gang med å snekre rammer og sporunderlag til Øvre Fiklagard så vi skal ha noe reelt å kunne sporlegge til helga. Den vil bli utført med Fremo-grensesnitt og kan dermed fungere som en romslig skyggestasjon. Den er litt uhåndterlig med sin 2 X 220 cm, men ikke umulig å få transport heller. I høyden bygger den ingen ting.
HÃ¥vard var opptatt med sin pukkverksvirksomhet, og fikk satt andre i sving med dette. Torstein fortsatte med boltingen av Udnredalseksjonene, og et par andre drev med elektriske koblinger. Henning fikk ryddedilla og selv fortsatte jeg med helixen.

Pukkverksvirksomhet

Pukkverksvirksomhet


Eivind og Kyrre diskuterer Fiklagardunderlaget

Eivind og Kyrre diskuterer Fiklagardunderlaget


Hvordan helixen forbindes med banen fra Olmli

Hvordan helixen forbindes med banen fra Olmli

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.