Sommarjobbing 07.08 2007

Hei.Etter å ha stått og steika i sola i 30 grader på Ugla var det godt å komme i kjellaren til meir vanleg trøndertemperatur.

Vi starta med å strekke og spikre kabel mellom lysarmatura i gangen. (Det er jæ***gt varmt over taket) Kobla og til lyset i yttergangen til en brytar. Oppdaga og ei luke i taket som ikkje var saga ut så måtte sagast ut.

Masterchief hadde med detalj teikningar av taket i hovudrommet og han og eit anna medlem laga L-profilar etter den teikninga og vi rakk å prøve oppsette eine av dei før det vart på tide og slutte av.

Jan-Rune

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.