September 2017

Undredal stasjon skal ha 9 dvergsignaler. Vi bruker Skala Design sine dvergsignaler som leveres med en ledning for hver lampe og en fellesleder som skal ha +12V DC. Hver lampe som endrer seg drives fra mikromdatamaskinen på stillverket men må ha en liten buffer. Vi har valgt å legge bufferet helt ute ved dvergsignalet som ordnes sammen med en tilkoblingsrekke slik at ledningene fra dvergen kan skrus rett inn på stedet. Eventuelle feilkoblinger kan derved lett endres ved å bytte om på ledningene. Det viser seg nemlig at det er ikke helt samsvar mellom hva dokumentasjonen som følger signalet sier og hvilke ledninger som styrer hvilke lamper.

Test av buffer og tilkoblingsbrikke for Skala Design dvergsignaler. Denne varianten er for to dverger, men bare den ene har fått buffer så langt.
Test av buffer og tilkoblingsbrikke for Skala Design dvergsignaler. Denne varianten er for to dverger, men bare den ene har fått buffer så langt.

To dverger er montert på anlegget og styrt av stillverket. Dvergsignalet til venstre står i "kjør" og viser derfor hvilket spor hovedsignalet i "kjør" gjelder for. Bakgrunnen er et midlertid opphengt bakgrunnsplott.
To dverger er montert på anlegget og styrt av stillverket. Dvergsignalet til venstre står i «kjør» og viser derfor hvilket spor hovedsignalet i «kjør» gjelder for. Bakgrunnen er et midlertidig opphengt bakgrunnsplott.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *