Riving Søndag 18. mars kl. 1130 – 1630


24 arbeidstimer utført. Nå har vi revet i vel 100 timer.

Utført arbeid:

Demonterte Vindheim. Det gikk ganske greit, med noe plunder med bein og bakgrunner, som artig nok var skrudd fast bak på Vindheim. Nå ligger stasjonen i flere deler ute i gangen og venter på sin skjebne. Og hva blir den?
Rev skillevegg.
Skilleveggen mellom oppstilling og Vindheim ble revet til over døra. Nå henger resten som et skjørt ned fra taket. Solid konstruksjon, med solide spiker. Veggen var isolert? Hvorfor, lurte vi.
El og lekter på vegger.
Ytterveggen ble rensket for lekter og el. Ovner demontert og plassert på egne, frittstående stativ av eletrikern. Fikst!
Det spørs om vi ikke skal renske alle veggene for lekter, da de ikke egner seg så godt til det vi nå er i gang med.
Rensket materialer og ryddet.
Alle materialene ble rensket og avfall båret ut i gangen, og samlet i sekker. Vi venter med å fjerne det inntil vi har gått gjennom alt vi har og skilt ut det vi ikke trenger, Så kjører vi det vekk.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.