Mer aktivitet enn bloggen skulle tilsi

Det er gått 10 måneder siden siste posting på byggebloggen vår. Det betyr ikke at aktiviteten på anlegget har vært like laber. Det har vært arbeidet jevnt og trutt, men med få hender i aktivitet blir i framgangen heller ikke all verdens. Vi har fått et par nye medarbeidere i løpet av det siste året. Det er flott!

Den siste tiden har vi testet anlegget med tanke på kjørbarhet, og der gjenstår det nå så få hindringer, at vi håper på regulære kjørekvelder om ikke lenge. For å vise at anlegget faktisk er kjørbart i hele lengden, viser vi her et par videoer av prøvekjøringer som er tatt opp nylig.

Jeg var alene da disse iPhone-videoene ble tatt opp, så jeg måtte håndtere kamera og håndkontroll til toget samtidig. Opptaket bærer litt preg av det. Vi håper å komme tilbake med bedre redigerte glimt fra anlegget senere.

—-

Dagen etter at disse to videoene ble tatt, på mandag 16.2.15, døde Kåre Windsheimer, en av TMJKs grunnleggere for 60 år siden, og etter hvis navn banen som er prøvekjørt har fått sitt navn: Vindheimbanen.

[Svein Sando, 20. feb. 2015]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.