Jobbekveld 22.04.08

Bra oppmøte denne tirsdagskvelden.

7 mann jobbet på anlegget og i tillegg var Åge og Kjell innom. Godt å se at Kjell ikke hadde gått helt i fiskene!

På anlegget loddet tre mann ledninger, sparkelgubben fikk orden på enda noen skjøter i bakgrunnen og Henning jobbet med en gjenstridig trelist. Noe forfallende snekkerarbeid ble også utført.

Svein stod for kveldens kanskje mest interessante moment. Det håndlagte sporet har vendt tilbake til TMJK! På tømmersporet til Undredal ble det etter noe diskusjon på nettet vedtatt å legge en selvbygd veksel. Denne kvelden ble tresviller kappe og limt ned på en papirmal på sporunderlaget. Det er vel ingen grun til å tro at dette blir den eneste selvbygde vekselen på anlegget.

Det ble som vanlig også en del prat. Det mest håndfaste om kom ut av dette var at alle var enig om at det blir husbyggingsseminar lørdag 10 mai. Se forumet for ytterligere detaljer.

[HÃ¥vard H]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.