Jobbehelg 19. og 20. mars

Denne helga ble det bygget en hel del landskap, og loddet en hel del ledninger og generelt gjort en hel del, av noen ganske få. I alt var det folk i lokalene i drøye 22 timer tilsammen denne lørdagen/søndagen.

Ødsledal over, Ørskfjorden under.


Enden av utstikkeren, med Ødsledal over, og Ørskfjorden under.


Fra Ødsle, mot Ødsledal.


Ødsledal.


Tunnelen ved det trangeste partiet i Ødsledal.


Ødsledal holdeplass. Legg merke til at vi allerede er i gang med ombygginger ... landskapet i bakgrunnen så ut som en solhatt, og det kan vi ikke ha noe av.


Ørskfjorden. En liten elv renner ut i forgrunnen, og bak ligger en liten strand. Her kommer det noen båthus etterhvert.


Seksjonene plukkes ned for lettere å kunne komme til når det loddes og kobles. Stort sett er det veldig praktisk, men det er noen seksjoner som har slått seg litt, og det gjør det ikke helt lett å sette dem på plass igjen. Faktisk er noen seksjoner litt ombygd på grunn av passproblemer. Men for det meste fungerer det bra.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.