Jobbehelg 16.3.

Det nærmer seg åpning av første parsell av Glomfjordbanen 3, så to av oss tok i bruk dagen for å komme nærmere målet. TIlsammen ble det nedlagt ca 14 arbeidstimer. Det er nå lagt trasé og spor mellom Nedre FIklagard og svingen på utstikkeren, og underlaget for Undredal stasjon er tilpasset for 2 av 3 seksjoner, men ikke festet ennå. Det gjenstår ikke mye, før vi kan begynne sporlegging også på Undredal. Det skjer på tirsdag! Noen av oss starter tidlig (10).

Spiler mot NF

Det var enklest å bare fortsette med spileunderlaget for den midlertidige traseen mot Nedre Fiklagard. To timer tok det bare.
oversikt 16.3.

Status når jeg gikk klokka 1930.

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.