Hele folket i arbeid!

hele folket i arbeid

Meget bra oppmøte tirsdag 9. oktober. Det ble hamret, saget og målt så det kostet etter. Håvard og Henning hadde dessuten brukt mandagskvelden til å forberede mye til dagens arbeidsøkt. Taket begynner absolutt å ta form. Kanskje kan vi i begynnelsen av november begynne å tenke mer på sporlegging?

Stadig fremgang på taket

Estimert tidsbruk frem til takbjelken (som deler rommet i to) var 100 timer. Tidsbruken så langt er omlag 100 timer og Henning mener vi bør påregne rundt 20 timer til før vi begynner med ting som er mer modelljernbanerelatert. Men vi har i tillegg nesten bygget ferdig bærekonstruksjonen for ytterveggene av anlegget på den andre siden av bjelken. Den siste utstikkeren mangler, men også her er vi i gang, én L-profil er laget. Neste gang får vi opp alt treverket her.

Stein Johannessen gjør et Trix

Vi hadde også celebert besøk i kveld. Stein Johannessen kom innom for å testkjøre sin nyervervede Trix EL10. Forbløffet måtte han konstatere at hos TMJK fantes det ikke så mye som et programmeringsspor å testkjøre på.

Einar

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.