Artikler i MJ-bladet

I de siste årene har det gått en artikkelserie i MJ-bladet, der vi beskriver anlegget, byggingen, planene og tankene bak. For å utdype anleggsstoffet har vi også skrevet endel artikler om forbildet og andre tema.

Under kan du laste ned artiklene som har kommet hittil. De er i PDF-format, med en størrelse på ca 1-1,5 MB og med en billedoppløsning som gjør dem brukbare i utskrift.

Innhold, tegninger, illustrasjoner og foto er copyright-belagt. Henvend deg til TMJK hvis du ønsker å bruke noe av dette.
Private vil få bruke materialet vederlagsfritt, men vi vil gjerne vite om det hvis du bruker det til noe annet enn egne utskrifter.

1: 2: 3:


4: 5: 6:


7:Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.