Første byggemøte etter jul

Tilsammen 10 mann møtte opp for å starte vinteroffensiven som skal gi oss et presentabelt anlegg til messa 18 og 19 april.

Som man må forvente av første møte etter jul ble det mye prat, men også en del arbeid. Svein fortsatte med helixen, Eivind og Jan Rune loddet ledninger, Henning kom aldri egentlig i gang med det han skulle (forberedelser til byggeseminar). Arnt jobbet med ramverket i Olmliene. Undertegnede silte store mengder av det legendariske stoffet Chamotte som klubben nå er kommet i besittelse av.

Ellers vil vi minne om Byggeseminar 17 og 18 januar der vi skal utforske byggeteknikker for sporlegging, ballastering og landskap. Seminaret er åpent for alle! Gratis for medlemmer, støttemedlemmer betaler 200,- og ikke-medlemmer 400,-.

Påmelding til styre(krøllalfa)tmjk.no

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.