Et ekstra tak en torsdag

Håvard og undertegnede har endelig fått tak i 12 mm porøsplater, det har de hos Nilsson trelast på Lade, og de ble handlet inn i dag. De skal brukes til oppslagstavle og til sporunderlag.
Da vi likevel var p̴ klubben med platene tok vi likegodt et ekstra tak Рi taket.


Vi skrudde opp plater over begge utstikkere og tilpasset hjørneplata over Jørstad. Noen smÃ¥problemer, et snev av mispass og noen feilplasserte lekter fikk en oppstrammer. Utstikkende lekter & L-profiler ble trimmet og flyttet litt pÃ¥ og lagt til – noen skjevheter gjørde at platene ikke hadde noe feste enkelte steder. Dessuten ble en gjenglemt gammel lekt i taket over Vindheim – Olmli fjernet med dunder og med brak, noe som resulterte i et stort hull i murpussen… som ble tettet med sparkelmasse.

Det begynner virkelig ̴ se bra ut n̴, framdriften er betydelig! Snart er alt oppe p̴ den ene siden av bjelken. Platene i taket og konturen p̴ gulvet gir et hint om hva vi har i vente Рjeg synes det ser lovende ut!

[Henning]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.