En god arbeidskveld med anleggskjenning

Selv om vi bare var en 5-6 personer i kveld, fikk vi gjort utrolig mye: 3 takplater montert, 8 L-girder anleggshovedramme produsert og fire av de montert på plass med bein, og endelig kunne vi dermed flytte Nedre Fiklagard fra arbeidsbenken og fikk montert den inn på sin midlertidige plassering der Rivesund rangerstasjon senere skal komme. På grunn av lengden, måtte stasjonen deles i to før den kunne flyttes fra arbeidsbenken i gangen.

Med den første anleggsdelen på plass på selve anlegget, begynner vi virkelig å skjønne at dette kan bli noe mer en planer og vyer. Vi har fått anleggskjenning!

Her er noen bilder fra kveldens økt.

Takplatene er i ferd med å komme på plass

Den første L-girderen som skal holde selve modelljernbaneanlegget skrus fast av Torstein og Jan Rune

Nedre Fiklagard på plass i sitt midlertidige hjem. Senere skal den flyttes ut i ytregangen som oppstillingsstasjon.4/5 av arbeidsgjengen som holdt ut helt til slutt i kveld: Jan RUne, Kyrre, Åge og Torstein. Jeg holder i kameraet.

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.