Ekspressporlegging i Olmliene 2.12.

Håvard har en reportasje fra kjøringen til Olmli i kveld. Jeg får skrive litt om arbeidet som gikk forut for at det kunne skje.
Vi skrev i bloggen for lørdag at to mann jobbet hele dagen med Olmliene, og startet så vidt med skinnelegging den siste timen, og kom et par meter i vei opp stigningen mellom Undredal og Olmli. I går kveld og i formiddag ble det jobbet tilsammen tre timer av en mann, og sporet ble lagt nesten helt fram til Olmli stasjon. I kveld ble resten lagt, halve stasjonen ble lagt permanent, og den andre halvparten provisorisk for å kunne kjøre tog helt fram til julemøtet i morgen, onsdag 3.12. Det målet nådde vi, som Håvards reportasje viser.
Men jeg må få henge på et bilde selv av det første toget som kjører helt inn på Olmli stasjon, og benytter seg av muligheten for å kjøre maskinen i motsatt ende.

Første tog til Olmli stasjon 2.12.08

Første tog til Olmli stasjon 2.12.08

[Svein Sando]

1 comment to Ekspressporlegging i Olmliene 2.12.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.