Den første start på selve anlegget

Ikke for på noen måte å nedvurdere på det arbeidet Henning og gutta driver med rommet og taket, men tirsdag kveld ble de første grep gjort for å kunne legge skinner snart. Rammeverket til den flyttbare endestasjonen Fiklagard (var det øvre eller nedre, mon tro) ble fullført. Vi kom ikke lenger fordi vi manglet plate til underlag. Det får bli på mandag.

Einar og jeg utgjorde

Einar og jeg utgjorde «personellet» pÃ¥ den første egne arbeidsøkta for Sporgruppen.

Det ble gjort mer samme kveld, for eksempel oppsetting av nok en himlingsplate:
Himlingsplateoppsetting

[Svein Sando]

1 comment to Den første start på selve anlegget

  • Hauk

    Artig bilde! Ser ut som alle har overgitt seg til Onkel BlÃ¥ Med Hammeren. Sikkert like bra, han ser ikke helt trygg ut…

    -HH

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.