Byggemøte / Åpent styremøte 29.08.2012

Høstsesongen er i gang, og mesteparten av denne tirsdagskvelden gikk med til et åpent styremøte. Men etter møtet var det fortsatt litt tid igjen til bygging. Husbygging blir de bare mer og mer av, og Henning tilpasset tomt ved Ødsledal til en nesten ferdig uteløe:

Henning planerer tomt til uteløe

Henning planerer tomt til uteløe

Denne løa blir nok å se på «Show & Tell» torsdag 6 september. En annen bygning som er underveis og som også vil bli synt fram på S&T er lagerbygget til Ødsledal Stenexport. Det har vært jobbet en smule i Houens hjemmeverksted:

Ødsledal Stenexport under bygging

Ødsledal Stenexport under bygging

Elektrogruppa jobber tålmodig videre. De gjør en uvurderlig innsats for at anlegget skal bli kjørbart. Bildet viser Svein som jobber på en av seksjonene til Vindheim stasjon:

Svein S jobber med ledningsopplegget på Vindheim

Elektrogruppa i arbeid


Selv om det er god aktivitet på anlegget er det plass til mange flere jobbere!

-HRH

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.