Byggekvelder i mai 2013

Joda, vi bygger i vei selv om det har vært litt sparsomlig med blogginnlegg i det siste. Henning hugger stein oppe i hjørnet over Ødsledal, Jan Rune og Øystein kobler elektro under Undredal med profesjonelt utstyr, og jeg har lagt ferdig spor på godsstasjonen på Ørskosen. Der planlegger vi havn nærmest kanten der mockupen til Steinexporten er plassert (det blir antagelig en kornsilo der), og vi snakker om å anlegge en papirfabrikk langs bakveggen på innsiden av godsstasjonen. Så planene for Ørskosen er endret litt i forhold til de siste sporplanene for stedet. Godsstasjonen skal ta i mot både tømmertog og malmtog, og med havnesporet i tillegg kan det bli mye å gjøre her når trafikkspillene starter.

Ørskosen st

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.