Byggekveld 9.9.08

Denne kvelden møtte det opp flere enn på lenge. Noen ville nok bare se litt hvordan det gikk, treffe andre og slikt, men også antallet som ville delta i byggingen begynte å nå tilbake til nivået fra før sommeren.
Det ble gjort litt her og der med prosjekter som har vært i gang en stund. Montering av frontplater ved Udnredal ble fullført, og det var på tide å støvsuge og rydde litt på denne stasjonen. Her er Torstein i full gang med det. Her begynner vi å skjønne med egne øyne at det kan bli et modelljernbaneanlegg av dette etter hvert.

Torstein støvsuger Undredalseksjonene etter at frontplatene er på plass, to lag laminert 3 mm hård plate.

Torstein støvsuger Undredalseksjonene etter at frontplatene er på plass, to lag laminert 3 mm hård plate.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.