Byggekveld 9. februar 2010

Nå har vi tatt på oss å være vertskap for generalsforsamlingen i MJF senere i vår, så da må vi ha noe å vise fram for tilreisende også. Det har gjort at Henning har utarbeidet en stram tempoplan og oversikt over hvilke oppgaver som løses når for å kunne kjøre helt fram til Fiklagardene innen møtet. Atreng prioritering av arbeidsoppgavene la ingen demper på verken oppmøte eller arbeidslyst, for i kveld ble det gjort veldig mye. Det viktigste å få på plass nå, er bakgrunnen for strekningen mellom utstikkeren og fram til klubblokaldøra. Om to uker må dette og all snekring på anlegget rammeverk vrære avsluttet, slik at vi da kan gå løs på sporunderlag, sporlegginge20350 og elektrisk.
e20352

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.