Byggekveld 30.1.18

Byggingen av de nye seksjonene ved Ulende fortsetter:
IMG_5890

På Vindheim har vi investert i en rådyr kryssveksel fra Weinert (mein Gleis) til erstatning for en selvbygget 1:6.5-kryssveksel som noe av materiellet sliter i. Foreløpige tester viser at selv 30 år gamle Roco NSB-trevogner går pent gjennom Weinert-kryssvekselen som følger RP25-normen. Weinert-kryssvekselen har nemlig stigning 1:6,6 så det var så nære det de tilstøtende vekslene har at den passer rett inn. Vel, noe måtte vi kappe på den ene lengden fordi krysset ovenfor kommer tett på. Nå gjenstår å få motorisert den på et område av anlegget som er litt utilgjengelig og under kryr det av utstyr og ledninger på en så kompleks stasjon som Vindheim er. Første skritt er imidlertid å få brunert den på forsvarlig vis. Det betyr tynn oppløsing av bruneringsvæske og mange timer under observasjon.

IMG_5889

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.