Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/3/4/tmjk.no/httpd.www/blog/wp-content/themes/septera/includes/loop.php on line 268

Byggekveld 25.11.2008

7 mann hadde funnet veien ned i kjelleren denne sure kvelden.

Det mest minneverdige denne kvelden var at klubbens nye siktesett kom i hus. Vi har investert i et sett på 7 sikter for sikting av landskapsmaterialer.

Siktene ble umiddelbart tatt i bruk for Ã¥ sikte subbus som Eivind hadde med. Ingen tvil om at hjemmelagd ballast er veien Ã¥ gÃ¥. Selvsagt mye diskusjon om farger og innslag av kvarts og glimmer…

Resultatet av kveldens tester ble omhyggelig arkivert sammen med litt ekte vare fra Meråkerbanen.

Ballast

Ellers fortsatte byggingen av sporunderlag oppover Olmliene, det er store fremskritt selv om det ikke er så mye å ta bilder av ennå. Men det er ikke mange uker før prøvekjøring i dalstrøka innafor!

Her ser vi noen av medlemmene i aksjon. Hvem det kan dreie seg om er ikke å godt å si, men jeg mener bestemt det må være Svein & Torstein:

Arbeid i Olmliene


Om noen vil beskue herlighetene  med egne øyne kan vi varmt anbefale å komme på Julemøtet onsdag 3. desember. Da har man en unik anledning til befaring med nogo attåt! Åpent for både medlemmer og andre nysgjerrige.


HÃ¥vard H (Formann TMJK)

402 19 068

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *