Byggekveld 25.10.11

Vi var fem som bygde i kveld, og to beskuende TMJK-ere en periode. Vi fortsatte der vi slapp sist. Øystein med å kable om Øvre Fiklagard, Henning med fjell og berg i Ødsledal, Jan Rune med å samstemme kart og terreng på elektro i Undredalsområdet og jeg med elektro under Vindheim. Håvard arbeidet med å få opp lister over Vindheim-området til tøyskjermen, som forøvrig Øystein hadde jobbet med hjemme. Et symaskinarbeide med sort utvendig og hvitt innvendig, ble gjort som hjemmelekse.

Når det gjelder servoene som vekselmotorer på nivå 2, så strever vi. Tam Valleys Octopuser synes ikke å like at vi fyller opp kortet med nettopp åtte (=octo) servoer, men virker å fake ut allerede ved 3-4. Da blir LED-en svak og strømregulatoren går varm. Noe er galt, men er det måten vi bruker disse på eller er det i konstruksjonen? Håper ikke vi har kjøpt katta i sekken, for det er mange servoer og Octopus-styringskort som er anskaffet allerede.

[Svein Sando]

De plagsomme octopus-ene.


Full ledningsrensk og ny frisk under Øvre Fiklagard … her er det litt å gjøre nå!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.