Byggekveld 19. mai

Alt i alt var seks travere innom i løpet av kvelden, og litt ble det da gjort. Eivind og Jan Rune fortsatte med hyller på klubbrommet og med å fylle de med orden og ikke rot. Torstein arbeidet med det ytterste laget (av 2) på anleggskanten på Vindheim st. Håvard kom med et par bygnings-mock-up for Undredal-bebyggelsen og et plot for plassering av disse og gatene der, noe som medførte et ønske om flytting av noen av sporene siden Svein likevel var i ferd med å rasere alle spoprene på Undredal for å rette opp gamle synder ved samtlige sporveksler.

Test av bygningsplassering i Undredal-byen (= Hovin)

Test av bygningsplassering i Undredal-byen (= Hovin)


Torstein limer på anleggskant og Svein har revet opp nesten alle sporene på Undredal.

Torstein limer på anleggskant og Svein har revet opp nesten alle sporene på Undredal.

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.