Arbeidskvelder i mai

Joda, vil er fortsatt i gang selv om det har vært skrint med blogginnlegg den siste tiden. Som vanlig er det 3-4 som kobler ledninger og Henning som utfolder seg landskapsmessig i Ødsledal.Veien langs elva er lagt om og en ny mockup av hengebroa ble testet i kveld.

I kveld viste junior at han kunne mer enn å koble ledninger. Han reparerte en skjemmende glipe i en skjøt som senior hadde slurvet med. Et ca 2,5 mm lang nytt skinnestykke måtte skjøtes inn uten å ta opp hele sporet. Det lå en Peco isolerlask der som likevel skulle forbikobles elektrisk, så da skar han den rett og slett bort og klarte å lirke inn en langt mindre Micro Engineering lask for code 70 i stedet, medfølgende et kort skinnestykke til å tette glipen.

[Svein Sando]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.