Arbeidskveld 11.11.2008

I dag ble det gjort litt forskellige saker å ting på anlegget vårt. Fundamentet til Helixen ble satt på plass i sin krok. Videre fikk vi begynt å merke opp for sporunderlaget i Olmliene så der kan vi snart begynne å legge spor.

Jeg hadde tatt med meg noe ballast slik at vi fikk prøvd hvordan dette kan være i forhold til kornstørrelser, der har vi fortsatt en liten jobb foran oss.

Svein hadde med seg kake, så vi fikk en velfortjent pust i bakken der vi blant annet diskuterte litt hva vi skal gjøre videre i høst og våren. Mens vi andre fortsatte å jobbe etterpå hadde styret sitt etterlengtede styremøte.

Svein satte i gang forberedelsene for sporunderlag til Olmliene.

Fundementet til Helixen på plass der det hører hjemme

Utprøving av ballast på undredal

Eivind

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900. Våren 2016 har vi møter ut juni. Oppstart etter sommerferien blir 9. august. Det vil sikkert være aktivitet i mellomtiden, også, bare ta kontakt med noen i styret om du ønsker deg en tur innom i sommerferien.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for annen info, også, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på byggemøtene, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.