Hvordan finne oss:


Se større kart

Vi holder til på Nidarvoll skole, som ligger i Bratsbergveien 18. For å finne oss må du gå helt innerst i kjelleren i det L-formede bygget nærmest Shell-stasjonen og rundkjøringen i Bratsbergveien. Inngangen er inne i det indre hjørnet av L-en. Hvis du kommer med bil kan du parkere på skolegården på kveldstid. Innkjøring er via Bård Iversens veg, kjør inn ved Statoil-stasjonen, forbi fotballbanen, til høyre, og inn på skoleområdet. Buss 3 og buss 54 går forbi skolen.
Faste byggemøter er tirsdager fra ca kl 19 – 23.

Kontaktskjema for å sende melding til oss finner du i denne lenken.
Vår postadresse er TMJK, Postboks 5512, 7480 TRONDHEIM

Kontingent 2018

Aktivt medlem: 900,–
Aktiv kontingent kan deles i to, kr. 450,– for hvert halvår
Støttemedlem: 250,–
Juniormedlem: 450,–

Kontingent 2017: 

Aktivt medlem: 800,–
Aktiv kontingent kan deles i to, kr. 400,– for hvert halvår
Støttemedlem: 200,–
Juniormedlem: 400,–

Betaling til konto nr. 0540 90 95 633

Styret

Formann: Håvard Houen, 402 19 068
Sekretær: Henning Larsen, 951 46 919
Kasserer: Torstein Leikvold, 977 80 674
Styremedlem: Svein Sando, 996 90 572 

En kort klubbhistorie

TMJK ble stiftet i 1955 av tre ivrige jernbaneentusiaster fra Trondheim og er med dette landets eldste MJ-forening og byens eldste fritidshobbyorganisasjon. I de første årene holdt klubben til hjemme hos medlemmene, men flyttet senere inn i et lokale på loftet i Jernbanefolkets hus i Kjøpmannsgata. Der ble det bygget et anlegg til eget bruk, samt et anlegg på oppdrag fra Jernbanemuseet på Hamar.

Nattbilde fra Glomfjordbanen

Klubben ble i 1965 nødt til å flytte og klarte å skaffe et nytt lokale i kjelleren på Nidarvoll Skole. Klubben har siden 1966 holdt til i et bortgjemt rom i kjelleren på skolen.

Kveldsstemning på Vindheim

Her hadde vi bygget et ganske stort anlegg som skulle representere et tenkt stykke Norge i midten av 50-årene.  Dette anlegget var nok et av Norges fineste anlegg å se på, og er omtalt i flere bøker og magasiner.  Det var med blandede følelser vi bestemte at anlegget skulle rives etter ca 25 års bygging høsten 1995 for å gjøre det mulig å utvide lokalene. Ett av stasjonsområdene fra Glomfjordbanen ble tatt vare på og var en del av Glomfjordbanen versjon 2 som ble bygget opp etterpå. Høsten 2006 ble det bestemt at vi nok en gang skulle begynne på nytt og etter en grundig planleggingsprossess er vi i gang med klubbens tredje store anlegg. Banen består av en hovedlinje, Vindheimbanen, og en sidelinje, som forsatt kalles Glomfjordbanen. Denne gangen har anlegget mye lengre kjørestrekninger, og bygges i to plan!


Vi har arrangert 7 modelljernbane & hobbymesser på Nidarvoll skole og deltatt på utallige messer og utstillinger rundt omkring i landet med våre utstillingsanlegg.

Velkommen innom til våre klubbkvelder på Nidarvoll Skole.

(href=http://www.tmjk.no/contact.asp)

Møteplan

TMJK har byggemøter hver tirsdag kl 1900.
Ta gjerne kontakt med noen i styret for mer info, se kontaktsiden.

Interesserte er velkommen på besøk, og vi vil svært gjerne at nettopp DU blir med på byggingen! Vi trenger enda flere interesserte og innsatsfylte medlemmer fremover.