Om TMJK

Hvordan finne oss:


Se større kart

Vi holder til på Nidarvoll skole, som ligger i Bratsbergveien 18. For å finne oss må du gå helt innerst i kjelleren i det L-formede bygget nærmest Shell-stasjonen og rundkjøringen i Bratsbergveien. Inngangen er inne i det indre hjørnet av L-en. Hvis du kommer med bil kan du parkere på skolegården på kveldstid. Innkjøring er via Bård Iversens veg, kjør inn ved Statoil-stasjonen, forbi fotballbanen, til høyre, og inn på skoleområdet. Buss 3 og buss 54 går forbi skolen.
Faste byggemøter er tirsdager fra ca kl 19 – 23.

Kontaktskjema for å sende melding til oss finner du i denne lenken.
Vår postadresse er TMJK, Postboks 5512, 7480 TRONDHEIM

Kontingent 2018

Aktivt medlem: 900,–
Aktiv kontingent kan deles i to, kr. 450,– for hvert halvår
Støttemedlem: 250,–
Juniormedlem: 450,–

Kontingent 2017: 

Aktivt medlem: 800,–
Aktiv kontingent kan deles i to, kr. 400,– for hvert halvår
Støttemedlem: 200,–
Juniormedlem: 400,–

Betaling til konto nr. 0540 90 95 633

Styret

Formann: Håvard Houen, 402 19 068
Sekretær: Henning Larsen, 951 46 919
Kasserer: Jeroen Wessels, 930 04 256
Styremedlem: Svein Sando, 996 90 572

 


 

En kort klubbhistorie

TMJK ble stiftet i 1955 av tre ivrige jernbaneentusiaster fra Trondheim og er med dette landets eldste MJ-forening og byens eldste fritidshobbyorganisasjon. I de første årene holdt klubben til hjemme hos medlemmene, men flyttet senere inn i et lokale på loftet i Jernbanefolkets hus i Kjøpmannsgata. Der ble det bygget et anlegg til eget bruk, samt et anlegg på oppdrag fra Jernbanemuseet på Hamar.

Nattbilde fra Glomfjordbanen

Klubben ble i 1965 nødt til å flytte og klarte å skaffe et nytt lokale i kjelleren på Nidarvoll Skole. Klubben har siden 1966 holdt til i et bortgjemt rom i kjelleren på skolen.

Kveldsstemning på Vindheim

Her hadde vi bygget et ganske stort anlegg som skulle representere et tenkt stykke Norge i midten av 50-årene.  Dette anlegget var nok et av Norges fineste anlegg å se på, og er omtalt i flere bøker og magasiner.  Det var med blandede følelser vi bestemte at anlegget skulle rives etter ca 25 års bygging høsten 1995 for å gjøre det mulig å utvide lokalene. Ett av stasjonsområdene fra Glomfjordbanen ble tatt vare på og var en del av Glomfjordbanen versjon 2 som ble bygget opp etterpå. Høsten 2006 ble det bestemt at vi nok en gang skulle begynne på nytt og etter en grundig planleggingsprossess er vi i gang med klubbens tredje store anlegg. Banen består av en hovedlinje, Vindheimbanen, og en sidelinje, som forsatt kalles Glomfjordbanen. Denne gangen har anlegget mye lengre kjørestrekninger, og bygges i to plan!

[ad]
Vi har arrangert 7 modelljernbane & hobbymesser på Nidarvoll skole og deltatt på utallige messer og utstillinger rundt omkring i landet med våre utstillingsanlegg.

Velkommen innom til våre klubbkvelder på Nidarvoll Skole.

(href=http://www.tmjk.no/contact.asp)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *